Κεντρική Διεθνή Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη Nova!

Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη Nova!

Ντατόμε

Η Ιταλία παίζει μπάσκετ αποκλειστικά στο παρκέ των καναλιών Novasports! Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Lega Basket Serie A, επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα κανάλια Novasports με τους αστέρες των παρκέ να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ιστορικές ομάδες της Ευρώπης που αποτελούν….Blue Chips στο μπασκετικό Χρηματιστήριο Αξιών, όπως η πολυνίκης της διοργάνωσης και εκπρόσωπος στην EuroLeague, Αρμάνι Μιλάνο, η φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup, Βίρτους Μπολόνια, η Βενέτσια με την πλούσια ιστορία, η ανανεωμένη Σάσαρι και άλλες 11 ομάδες, υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και σπουδαίες μπασκετικές αναμετρήσεις στους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-2021.

Τα βλέμματα στη Lega Basket Serie A, στρέφονται στα αστέρια εντός και εκτός παρκέ, όπως οι Σέρβοι Μίλος Τεόντοσιτς αλλά και ο προπονητής Σάσα Τζότζεβιτς της Βίρτους Μπολόνια, οι Σέρχι Ροντρίγκεζ και Τζίτζι Ντατόμε της Αρμάνι Μιλάνο, ο Αργεντίνος Λουίς Σκόλα της Βαρέζε αλλά και ο δικός μας Μιχάλης “Μάικλ” Μπράμος που αγωνίζεται στη Βενέτσια.

Το ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχουν διεξαχθεί ήδη οι 19 πρώτες αγωνιστικές. Η διοργάνωση ξεκίνησε με τη συμμετοχή 16 ομάδων, μετά όμως την αποχώρηση της Βίρτους Ρόμα τον περασμένο Δεκέμβριο, οι ομάδες που πλέον αγωνίζονται είναι 15. Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται με την 30ή αγωνιστική τον Μάιο και ακολουθούν τα play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Οι πρώτες 8 ομάδες σχηματίζουν τα προημιτελικά (3 νίκες), ακολούθως τα ημιτελικά (4 νίκες) και τον τελικό του πρωταθλήματος (4 νίκες).

Στην πρεμιέρα των μεταδόσεων οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εξής παιχνίδια:

20η αγωνιστική

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 20:30 Βίρτους Μπολόνια – Βαρέζε, Novasports4HD

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 18:00 Αρμάνι Μιλάνο – Φορτιτούντο Μπολόνια, Novasports4HD

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…