Κεντρική Ηρακλής Τέλος και ο Κούσης από τον Ηρακλή: “Δεν πηδάω από κανένα καράβι, δεν θα πληρώνω επιλογές που διαφωνώ” (pic)

Τέλος και ο Κούσης από τον Ηρακλή: “Δεν πηδάω από κανένα καράβι, δεν θα πληρώνω επιλογές που διαφωνώ” (pic)

Kousis

Το ντόμινο των αποχωρήσεων συνεχίζεται στον Ηρακλή καθώς μετά τον Αστέριο Καλύβα παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Κούσης. Μάλιστα, ο κύριος Κούσης, σε ανάρτηση-ξέσπασμα στα social media, τονίζει ότι απειλές δεν δέχεται, ενώ αναφέρει ότι δεν θα κάτσει να πάρει την ευθύνη για επιλογές με τις οποίες εξ’ αρχής είχε εκφράσει την διαφωνία του.

Αναλυτικά:

ΤΕΛΟΣ-χάρηκα πολύ για τη συνεργασία. Κανένα τέλος δεν είναι ωραίο, βέβαια. Θα τα λέμε στο γνωστό μετερίζι, όπως πάντα εκεί στη γωνία. Απειλές και αηδίες δε δέχομαι ιδίως όταν ξέρω τι έχω κάνει γι’ αυτήν την ομάδα. Ευτυχώς το ξέρουν και λίγοι ακόμη. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά… Αξίζουν παραπάνω απ όσο παίζουν! Θα είμαι μαζί σας και το ξέρετε!

ΥΓ.: Δεν είμαι ποντίκι και δεν πηδάω από κανένα καράβι. Εκεί θα είμαι πάντα, αλλά είναι καιρός να ηρεμήσω λίγο κι εγώ. Πέντε χρόνια εγώ (και λίγοι φίλοι) ξέρουμε τι τράβηξα. Τρεις φορές παραιτήθηκα φέτος, αλλά φτάνει. Δεν θα πληρώνω τις επιλογές άλλων, που δεν συμφωνώ κιόλας…

ΥΓ2.: Οι απόψεις μου ποτέ δεν εισακούστηκαν, χαρακτηρίστηκα με διάφορα, στιγματίζομαι επαγγελματικά, η οικογένεια μου με έχασε, με απειλούν και με βρίζουν, λεφτά δεν παίρνω, κι όλα αυτά γιατί; Ούτε για ευχαριστώ, επειδή δε μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Ας χαρούν και οι haters, τώρα θα βελτιωθούν τα πράγματα! Εγώ πάντως δε θα πάρω άλλο. Πάντα όμως ραντεβού στο Ιβανώφειο…

ΥΓ3.: Τα «ευχαριστώ» μου γι αυτούς που τα αξίζουν θα τα πω από κοντά! Όχι εδώ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…