Κεντρική Διεθνή Στην Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ!

Στην Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ!

Pau Gasol

Τι και αν είναι 40 χρονών η ποιότητα του και η εμπειρία του είναι δεδομένη, όπως και η τεράστια θέληση του να δώσει την τελευταία του παράσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο λόγος φυσικά δεν είναι για άλλον από τον Πάου Γκασόλ, ο οποίος θα αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο πολύπειρος Ισπανός ήρθε σε συμφωνία με τους Καταλανούς και θα επιστρέψει στην Ισπανία, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς. Ο ΙΣπανός σέντερ μετά από μια τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ με 1226 παιχνίδια με Μέμφις Γκρίζλις, τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Σικάγο Μπουλς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Μιλγουόκι Μπακς θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είχε κατά μέσο όρο 17 πόντους (51.2% στο δίποντο, 36.8% στο τρίποντο, 75.3% στις βολές), 9.2 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.6 μπλοκ ανά 33.4 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, κατέκτησε δύο φορές το Πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Λέικερς (2009, 2010) όντας ο δεύτερος πυλώνας στο πλευρό του συγχωρεμένου Κόμπε Μπράιντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…