Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Στην ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του ο Λιγνάδης

Στην ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του ο Λιγνάδης

67252bc5e8af70c748db991c612d3027 XL

Στα ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε σήμερα ο ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τον δικηγόρο του, προκειμένου να μάθει αν εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Στην ΓΑΔΑ εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, τον οποίο κατονόμασε χθες η υπουργός Πολιτισμού ως εμπλεκόμενο σε υπόθεση σεξουαλική κακοποίησης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του επισκέφτηκε τον διοικητή ασφάλειας και ρωτήσαν εάν οι αστυνομικές υπηρεσίες αναζητούν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη βάσει εντάλματος σύλληψης.

Αφορμή για την παρουσία τους εκεί φαίνεται ότι ήταν τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι επίκειται ένταλμα σύλληψης.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες τους απάντησαν πως «μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα δικαστικό έγγραφο σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη «και στην συνέχεια αποχωρήσαν».

Μιλώντας αργότερα στο Πρώτο Θέμα ο γνωστός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και πρόσθεσε: «Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».

«Εδώ είμαι, δεν κρύβομαι»
Ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλώντας χθες στην Καθημερινή για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι επίκειται να εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του δήλωσε: «Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι».

«Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω», σημειώνει, συμπληρώνοντας πως θα κινηθεί βάσει των θεσμών.

Σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε – «όχι, όχι, δεν θέλω να σας πω αυτή τη στιγμή τίποτα, τόσο καιρό βλέπετε ότι δεν έχω εμφανιστεί χωρίς να κρύβομαι φυσικά, αλλά δεν έχω εμφανιστεί για να μιλήσω, δεν θέλω να μπω σε αυτό το πράγμα γιατί θα αδικήσω και τον εαυτό μου και μπορεί να αδικήσω και άλλους, και δεν θέλω».

Όσον αφορά στην παραίτηση του, ο κ. Λιγνάδης λέει πως εξήγησε τους λόγους όταν παραιτήθηκε – «είδα έναν κυκλώνα να έρχεται και λέω θέλω να αποσυνδεθώ από το θεσμικό ή το πολιτικό εν πάσει περιπτώσει και να προστατεύσω τον εαυτό μου ως άτομο πια», συμπληρώνει.

«Τα πράγματα δεν είναι ή άσπρο ή μαύρο». «Δεν ξέρω τι είναι όλος αυτός ο κυκλώνας, όλο αυτό έτσι ας το πούμε έτσι χωρίς να θέλω να το αξιολογήσω, ένα λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί πριν από οποιοδήποτε άλλο, apropos οποιασδήποτε άλλης άσκησης δικαιοσύνης και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί, με πιέζει γιατί δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με αυτό», είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σχετικά με την τοποθέτηση της κ. Μενδώνη, ο ίδιος, φυσικά, διαφωνεί. «Δεν νομίζω ότι είμαι ένας επικίνδυνος άνθρωπος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…