Κεντρική Basket League Άρης Σοκαριστικές καταγγελίες από Καρυπίδη! “Επαναλαμβανόμενες οι απειλές για τη ζωή μου” (pic)

Σοκαριστικές καταγγελίες από Καρυπίδη! “Επαναλαμβανόμενες οι απειλές για τη ζωή μου” (pic)

kari pic 1

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να προχωρά σε καταγγελίες για απειλές που δέχεται για την ζωή του! Είναι προφανές πως η πορεία του ποδοσφαιρικού Άρη ενοχλεί πολλούς και χρησιμοποιούν… κάθε τρόπο για να προκαλέσουν φόβο στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ο οποίος την Πέμπτη είχε φωτογραφηθεί με φανέλα της Αυτοκρατορίας του Άρη.

Συγκεκριμένα ο Καρυπίδης ανέφερε:

“Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.
Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.
Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.
Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.
Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.
Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.
Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης”.

Mάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα το εξής μήνυμα…

min

Ο Α.Σ. Άρης εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης προς τον Καρυπίδη και αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και όλη η οικογένεια του συλλόγου τάσσονται στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του για απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της ΠΑΕ δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον ο ΑΡΗΣ ενοχλεί. Ενοχλεί επειδή σκαρφάλωσε (και θα συνεχίσει να σκαρφαλώνει) σε ύψη που πολλοί δεν περίμεναν. Ο πόλεμος λάσπης που ξεκίνησε συντονισμένα, αλλά και οι πρωτοφανείς απειλές κατά της ζωής του κ. Καρυπίδη, βρίσκουν σύσσωμο τον ΑΡΗ ενωμένο σαν μία γροθιά. Και όταν συμβαίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να τον λυγίσει.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ των χιλιάδων μελών, ως θεματοφύλακας όλων των τμημάτων του συλλόγου, είναι στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ και θα σταθεί αρωγός σε κάθε κίνησή που θα αποφασίσει να κάνει, μετά από τις αποκαλύψεις – σοκ στις οποίες προχώρησε. Στέλνουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι θα βλάψουν τον ΑΡΗ και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς του, ότι με λάθος σύλλογο τα έβαλαν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…