Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Σαχπατζίδης: “Περήφανος που ανήκω στο Μεσολόγγι, δεν τα παρατάμε”

Σαχπατζίδης: “Περήφανος που ανήκω στο Μεσολόγγι, δεν τα παρατάμε”

Σαχπατζίδης

Το Μεσολόγγι παρά το πολύ καλό του ξεκίνημα στην σεζόν στην συνέχεια μέτρησε εννιά συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Αύριο οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου αντιμετωπίζουν το Περιστέρι σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που όμως είναι και αυτό τελικός, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σαχπατζίδης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, ο Σαχπατζίδης τόνισε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του αλλά και πως δεν θα τα παρατήσουν.

Αναλυτικά:

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά ότι όλα τα παιχνίδια, είναι τελικοί για εμάς.

Δυστυχώς είναι πραγματικότητα ό,τι έχουμε αντιμετωπίσει άπειρα προβλήματα φέτος, από το θέμα του γηπέδου μέχρι τους τραυματισμούς και τις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ μας.

Γνωρίζαμε ότι η απειρία μας στη μεγάλη κατηγορία θα ήταν ένα μειονέκτημα, αλλά δεν περιμέναμε όλα τα άλλα που ακολούθησαν.

Είμαι όμως περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα, στην οποία κανένας, διοίκηση, προπονητές, αθλητές και κόσμος, δεν τα παρατάει.

Συνεχίζουμε!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Χαρίλαος Τρικούπης: Δικός του ο Σιδηροηλίας

Κάτοικος Μεσολογγίου ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη με ανακοίνωση…