Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα παρουσιάζει σοβαρή επιδείνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ελλάδα – Τουρκία: Ένταση στην κοινή συνέντευξη τύπου Δένδια – Τσαβούσογλου

Οι κοινές δηλώσεις Δένδια- Τσαβούσογλου δεν έγιναν και στον πιο ήρεμο τόνο, με τον Έλληνα …