Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Ανακοινώθηκε ο Φορντ

Προμηθέας: Ανακοινώθηκε ο Φορντ

ford1

Παίκτης του Προμηθέα είναι και με τη βούλα ο Κουίνσι Φορντ, με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάκη Γιατρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Quincy Ford και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο Quincy Ford γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου του 1993 στην Αγ. Πετρούπολη της Φλόριντα. Ξεκίνησε παίζοντας στο Gibbs High School οδηγώντας την ομάδα του σε 2 τίτλους.

Παίζοντας για το κολέγιο Northeastern στη συνέχεια, οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του NCAA όπου αναδείχθηκε MVP πετυχαίνοντας 22 πόντους απέναντι στο William & Mary .

Το 2016 αποκτήθηκε από τους Utah Jazz και έπαιξε σε 8 παιχνίδια στο ΝΒΑ Summer League και ένα παιχνίδι για τη preseason. Στις 17 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, υπέγραψε στους New Orleans Pelicans.Έπειτα αγωνίστηκε στους Salt Lake City Stars ομάδα της Utah Jazz στη D-League.

Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε στην Ουγγαρία για την Szolnoki Olaj έχοντας 11,4 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Το 2018 υπέγραψε στην βελγική Proximus Spirou και τον Ιούνιο του 2020 μετακόμισε στη Γαλλία υπογράφοντας στην BCM Gravelines-Dunkerque».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…