Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Δυνατά τεστ κανόνισε ο Μανωλόπουλος

Περιστέρι: Δυνατά τεστ κανόνισε ο Μανωλόπουλος

manolopoulos scaled

Η έλευση του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο Περιστέρι συνδυάζεται με τον καλύτερο τρόπο με την δυσάρεστη συγκυρία της αναβολής του αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πράσινους. Μάλιστα, ο νέος τεχνικών των Κυανοκίτρινων θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που υπάρχει σε επίσημους αγώνες και κανόνισε δύο δυνατά τεστ με Ιωνικό και Λαύριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Περιστέρι:

Δυνατά τεστ με τον Ιωνικό Νικαίας και το Λαύριο έχει προγραμματίσει το Περιστέρι για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θέλει μέσα από τα φιλικά αυτά να μπορέσει να περάσει στο παιχνίδι της ομάδας τη δική του φιλοσοφία, προκειμένου να εμφανιστούν οι «κυανοκίτρινοι» πανέτοιμοι στην επανέναρξη της Stoiximan Basket League.

Το πρώτο φιλικό, με την ομάδα της Νίκαιας, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (13/2, 15:00) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ εντός έδρας θα δοθεί και το δεύτερο τεστ, την επόμενη Τετάρτη (17/2, 16:00) με το Λαύριο.

Πρόκειται για δύο δυνατές δοκιμές από τις οποίες ο Μανωλόπουλος θα μπορέσει να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, αλλά και για τα σημεία του παιχινιδιού της ομάδας όπου απαιτείται βελτίωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…