Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι – Ιωνικός: Ετοιμοπόλεμος ο Μάντζαρης, αγωνίστηκε και ξεχώρισε ο Παππάς!

Περιστέρι – Ιωνικός: Ετοιμοπόλεμος ο Μάντζαρης, αγωνίστηκε και ξεχώρισε ο Παππάς!

mantzaris scaled

Ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές και να δει σε συνθήκες αγώνα είχε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο φιλικό που έδωσε το Περιστέρι με τον Ιωνικό, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ. Μάλιστα, ο νέος τεχνικός των Κυανοκίτρινων έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς είδε τον Βαγγέλη Μάντζαρη να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και να είναι ετοιμοπόλεμος.

Παράλληλα, από πλευράς Ιωνικού αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του Νίκου Παππά. Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος προπονείται με τον Ιωνικό ενώ παραμένει ελεύθερος στην αγορά, αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό και μάλιστα κατάφερε να ξεχωρίσει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου:

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ιωνικό Νικαίας έδωσε το Περιστέρι στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», χωρίς να κρατηθεί σκορ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε σχήματα και να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.

Σ’ ένα κομμάτι του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος έδειξε ότι είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στην δράση, αφήνοντας πίσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι.

Εκτός του Γιάννη Μπουρούση, που δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω του κατάγματος στη μύτη, δεν αγωνίστηκε ούτε ο Μάρβιν Τζόουνς προληπτικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…