Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παπαθεοδώρου: «Θα είναι ακόμα καλύτερος ο Μέικον»

Παπαθεοδώρου: «Θα είναι ακόμα καλύτερος ο Μέικον»

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Περιστέρι και πήρε εύκολα τη νίκη. Ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε μετά το ματς ότι έκαναν μία καλή εμφάνιση, ενώ στάθηκε και στον νεοαποκτηθέντα Νταρίλ Μέικον.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση για 40 λεπτά, σε άμυνα και επίθεση. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού απόλυτα και απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, με πολύ καλό ρόστερ και πολύ έμπειρο προπονητή πήραμε μια νίκη που αξίζαμε 100%. Η εβδομάδα αυτή για εμάς ήταν πολύ σημαντική. Γι πρώτη φορά μετά από 2 μήνες είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, κάναμε 4-5 καλές προπονήσεις και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, ελπίζουμε να μειωθούν στο ελάχιστο οι ατυχίες και να έχουμε αυτή την εικόνα, η οποία μας αξίζει με βάση το ρόστερ που έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους».

Για την παρουσία του Γιώργου Λημνιάτη ως head coach κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Πήρα μια τεχνική ποινή πάλι. Ο Γιώργος είναι ετοιμοπόλεμος πάντα».

Για τον Μέικον: «Όταν ένας παίκτης είναι ποιότητα και είναι καλός, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Έχει ποιότητα και επίπεδο. Έκανε μαζί μας μόλις 2 προπονήσεις. Πήρε κάποιες πληροφορίες και η παρουσία του μας βοήθησε και σε άμυνα και σε επίθεση. Είναι καλός παίκτης και θα παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Για τα λάθη, τα κλεψίματα και τα μπλοκ: «Από τη στιγμή που προπονηθήκαμε όλοι μαζί βρήκαμε αρχή μέση και τέλος στο πώς θα παρουσιαστούμε, είναι εικόνα μιας ομάδας που προπονήθηκε μαζί. Με τα παιδιά που μας έλειψαν, όπως ο Κατσίβελης και ο Γιάνκοβιτς, αλλά και ο Μόουζες έχουμε κλεψίματα και κοψίματα. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς στην προπόνηση όλη την εβδομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι θα συμμετάσχουν στο BCL της επόμενης σεζόν

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση στο Basketball Champions League τη…