Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παπαθεοδώρου: “Μικρόψυχα ανθρωπάκια, ντραπήκατε έστω και λίγο;”

Παπαθεοδώρου: “Μικρόψυχα ανθρωπάκια, ντραπήκατε έστω και λίγο;”

PAPATHEODOROU AEK

«Μύδρους» κατά της διαιτησίας του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο Λαύριο (που βρήκε νικητή το Λαύριο με 90-85 στην παράταση) εξαπέλυσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε μία ανάρτηση σε λογαριασμό του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους διαιτητές και κατ ‘ επέκταση την ΕΟΚ και τους επιτίθενται με βαριές εκφράσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι διαιτητές «οργάνωσαν κι εκτέλεσαν το σχέδιό τους» ενώ τους χαρακτηρίζει ως σκ@τόψυχα ανθρωπάκια. Μάλιστα, γράφει πως ο ίδιος και οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κοιμήθηκαν λόγω του ότι θεώρησαν ότι αδικήθηκαν από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας προπονητής:

«Μικρόψυχα και σκ@τόψυχα ανθρωπάκια. Ναι σε εσάς αναφέρομαι. Σε εσάς που οργανώσατε και σε εσάς που εκτελέσατε χθες το βράδυ το σχέδιό σας. Ναι μας πληγώσατε, ναι μας στεναχωρήσατε, νιώσαμε την αδικία και δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ. Εσείς σκ@τόψυχοι; Έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας; Γυρίσατε σπίτι σας, στην οικογένειά σας και στα παιδιά σας και τους κοιτάξατε στα μάτια…Ντραπήκατε έστω και λίγο;

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το πάθος και κυρίως τη συμπεριφορά τους για 45 λεπτά».

ΚΟΟΥΤΣ
Παπαθεοδώρου: "Μικρόψυχα ανθρωπάκια, ντραπήκατε έστω και λίγο;" 3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…