Κεντρική Λάρισα Παπανικολόπουλος: «Εγώ διαμαρτυρήθηκα για κατασκήνωση και όχι για τρία δευτερόλεπτα»

Παπανικολόπουλος: «Εγώ διαμαρτυρήθηκα για κατασκήνωση και όχι για τρία δευτερόλεπτα»

nikos papanikolopoulos peristeri

Η Λάρισα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο προπονητής των Θεσσαλών, Νίκος Παπανικολόπουλος, μετά το ματς στάθηκε στην αποβολή του και τόνισε ότι οι προπονητές δεν είναι για να αποβάλλονται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Να κλείσουμε το θέμα με τις τεχνικές ποινές είναι λάθος. Οι προπονητές δεν είναι για να αποβάλλονται αλλά για να είναι στον πάγκο. Ό,τι λάθος κι αν έχει γίνει. Εγώ διαμαρτυρήθηκα για κατασκήνωση και όχι για τρία δευτερόλεπτα».

Για τον αγώνα: «Ο Προμηθέας νίκησε δίκαια και μας πίεσε. Κάναμε τραγικά λάθη και δώσαμε 18 πόντους από δικά μας λάθη. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν τραγικοί στην άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν παίξαμε καθόλου καλά.

Παίξανε πολύ δυνατά όπως συνηθίζουν. Είναι διαφορετική ομάδα ο Προμηθέας. Έχει γκαρντ που μπορούν να πιέσουν και να ανοίξουν το γήπεδο. Είναι αθλητική κι επικίνδυνη ομάδα».

Για την αποχώρηση του Γουέμπ:

«Δεν είναι μόνο η φυγή του Γουέμπ αλλά και ο ερχομός του νέου παίκτη Ουόσπαν που σαράντα λεπτά δημιουργούσε νέες καταστάσεις. Ο Ρας έπαιξε ως κατά συνθήκη τεσσάρι και βρήκαμε έτσι το ρυθμό μας αλλά μετά χτύπησε και βγήκε κι άνοιξε η διαφορά».

Για τη διακοπή και τις δύο εβδομάδες για δουλειά και τι θα κάνει για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα του:

«Μετά τη διακοπή είναι τα πολύ σημαντικά ματς για την ομάδα μας. Θα πρέπει να ενσωματώσουμε τον Ουόσπουν και να καλύψουμε το κενό του Γουέμπ και να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Θα πάρουμε παίκτη αλλά θα πρέπει να είμαστε και τυχεροί. Για να πήγε ο Γουέμπ στη Μούρθια δείχνει πόσο καλός ήταν. Θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε με κάποιον που θα προσεγγίζει τα χαρακτηριστικά του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…