Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Παπανικολάου: “Πρέπει να καταργηθεί το κόστος χρήσεις σε αθλ. κέντρα και γυμναστήρια”

Παπανικολάου: “Πρέπει να καταργηθεί το κόστος χρήσεις σε αθλ. κέντρα και γυμναστήρια”

aggelos papanikolaou

Ο Άγγελος Παπανικολάου με νέα δήλωση του επανέλαβε την θέση του για το άνοιγμα ης Α2 και της Α2 γυναικών που πρέπει να οδηγήσει στο άνοιγμα όλων των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών με τις προϋποθέσεις που έχει αναφέρει. Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε ότι πρέπει να καταργηθεί το κόστος για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των γυμναστηρίων.

Αναλυτικά:

«Η επανεκκίνηση του Μπάσκετ δεν πρέπει εστιάζεται μόνο στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και της Α1 γυναικών. Πρέπει να εστιαστεί από πλευράς Γ.Γ.Α. στο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο ανοίγματος όλων των πρωταθλημάτων, εθνικών και τοπικών, υπό τις προϋποθέσεις που έχω θέσει και συγκεκριμένα, την οικονομική ενίσχυση και τη δημιουργία – λειτουργία της αθλητικής πλατφόρμας «Sport.testing».

Επί προσθέτως, θεωρώ αναγκαίο και επιτακτικό να καταργηθεί το κόστος χρήσης στα δημοτικά κλειστά γυμναστήρια και στα γήπεδα, που η ευθύνη ανήκει στην Γ.Γ.Α, η οποία οφείλει και πρέπει να αφαιρέσει τα λουκέτα απ’ όλα τα γήπεδα και να διασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να επανέλθει τάχιστα η αθλητική ζωή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…