Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Χωρίς Μήτρου Λονγκ στον ημιτελικό, αμφίβολος και ο Καμπερίδης

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μήτρου Λονγκ στον ημιτελικό, αμφίβολος και ο Καμπερίδης

Απόλλων

Χωρίς τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της Παρασκευής (12/02) ο ΠΑΟΚ, καθώς ο ομογενής γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Παράλληλα, αμφίβολος είναι και ο Μιχάλης Καμπερίδης, ο οποίος έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, ωστόσο κάνει θεραπεία και είναι πιθανόν να δώσει το παρών.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στο Ιβανώφειο και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνει ωστόσο τον Elijah Mitrou-Long, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της Τετάρτης. Ο 24χρονος γκαρντ, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο σε μία ανύποπτη φάση στη διάρκεια του αγώνα και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η πρώτη διάγνωση; Κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό. Σύμφωνα και με την υπόδειξη του γιατρού του ΠΑΟΚ, χειρούργου ορθοπεδικού Ιωσήφ Γαβριηλίδη, θα ακολουθήσει νέος απεικονιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος, ο τρόπος αντιμετώπισης και ο χρόνος απουσίας του Elijah Mitrou-Long, ο οποίος εξυπακούεται ότι τίθεται εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Προμηθέα.

Καλύτερα είναι τα νέα για τον Γιώργο Καμπερίδη, που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα είναι αμφίβολη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …