Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τζος Κάρτερ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τζος Κάρτερ

JOSH CARTER8001

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τζος Κάρτερ. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού, που θα καλύψει το κενό του Μήτρου-Λονγκ που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Josh Carter, για το υπόλοιπο της σεζόν 2020-21. Ο Carter αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της εβδομάδας.

Ο Josh Carter δεν είναι άγνωστος, ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε όμως και στο Ελληνικό κοινό, καθώς πέρσι αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια της Basket League με την ομάδα του Ρεθύμνου. Δεν πρόλαβε να παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, αλλά είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-16 στη Σμύρνη, όταν αγωνίζονταν στην τότε πρωταθλήτρια Τουρκίας Pinar Karsiyaka.

Ο Josh Carter γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1986 στο Dallas, έχει ύψος 2μ.01 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Texas A&M το 2009 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Γερμανία και την Oldenburg. Αγωνίστηκε επίσης σε Maccabi Ashdod (Ισραήλ), Spartak Saint Petersburg (Ρωσία), Siena, Sassari (Ιταλία), Turk Telekom, Pinar Karsiyaka (Τουρκία), Limoges (Γαλλία), προτού επιστρέψει τη σεζόν 2018-19 στο Ισραήλ για την Maccabi Ashdod και πέρσι (2019-20) στην Ελλάδα για το Ρέθυμνο (όπου σε 88 αγώνες είχε 12,7 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, με 44,4% στα τρίποντα)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…