Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός – Μεσολόγγι 101-57: «Πάρτι» για τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός – Μεσολόγγι 101-57: «Πάρτι» για τους ερυθρόλευκους

olympiacos mesologgi

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με το Μεσολόγγι, καθώς επικράτησε με 101-57. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ματς και με εξαιρετικά ποσοστά πήραν τη νίκη. Το φιλικό παιχνίδι είχε κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς στο πλαίσιο του αγώνα έγιναν αρκετές δωρεές στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν καυτός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πέτυχε τους πρώτους τέσσερις πόντους της ομάδας του (4-4). O Oλυμπιακός είχε τον έλεγχο στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης και κράταγε τα ηνία του σκορ (10-6). Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και έφτασε γρήγορα σε διψήφια επίπεδα (16-6). Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί έξω από τη γραμμή του τριπόντου και με συνεχόμενες βόμβες προηγήθηκαν με 27-13.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι. Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του ματς και εκτόξευσε τη διαφορά στους 20 πόντους (43-20). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα. Tο Μεσολόγγι ήταν ανήμπορο να ακολουθήσει τον ρυθμό των Πειραιωτών κι έτσι μοιραία βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 30 πόντους (60-30).

Το Μεσολόγγι δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα. Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχε βάλει μόλις δύο πόντους με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να προηγηθεί με 41 πόντους (73-32). Oι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν αρκετά σοβαροί και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα (87-40).

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 101-57.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 60-30, 87-40, 101-57

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…