Κεντρική Διεθνή Ο Στέφανος Κόρφας “βομβαρδίζει” στις ΗΠΑ κερδίζοντας τον τίτλο του αθλητή της εβδομάδας!

Ο Στέφανος Κόρφας “βομβαρδίζει” στις ΗΠΑ κερδίζοντας τον τίτλο του αθλητή της εβδομάδας!

korfas stefan

Το ταλέντο του Στέφανου Κόρφα είναι δεδομένο… Και το δείχνει ξεκάθαρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την φανέλα του Clayton State, όπου ο χρόνος του έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με τον νεαρό να βρίσκει, έτσι, την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις μεγάλες ικανότητές του. Τι δείχνουν οι αριθμοί;

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια κόντρα σε North Georgia (10/2), Southwestern (17/2), Georgia College (20/2) και Augusta (22/2), ο Κόρφας είχε μέσο όρο 16,2 πόντους, έχοντας παίξει 37,2 λεπτά ανά ματς (ήταν στη βασική πεντάδα της ομάδας του). Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό νούμερο του νεαρού είναι πως στους συγκεκριμένους τέσσερις αγώνες, είχε ευστοχία 57,8% στα τρίποντα (συνολικά 11/19 σουτ)!

Στο τελευταίο παιχνίδι, μάλιστα, αυτό κόντρα στο Augusta, ο Κόρφας ήταν πολύ παραγωγικός “βομβαρδίζοντας” το αντίπαλο καλάθι με 25 πόντους (προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος για την τρέχουσα σεζόν) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τον τίτλο του αθλητή της εβδομάδας στο κολέγιό του!

Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός την σεζόν 2019-20 αγωνιζόταν στο Cuesta και έπειτα από μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά πήρε υποτροφία στο κολέγιο, Clayton State, στο οποίο, πλέον, αρχίζει να βάζει την σφραγίδα του με τις συνεχόμενες θετικότατες εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…