Κεντρική Διεθνή Ο Μανωλόπουλος “εκτέλεσε” τον Φραγκιά

Ο Μανωλόπουλος “εκτέλεσε” τον Φραγκιά

Sotiris Manolopoulos

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πέτυχε 13 πόντους (3/3 τρίποντα, 1/2 δίποντα και 2/2 βολές), πήρε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ στη νίκη της Α.Ε.Κ. Λάρνακας με 106-76 κόντρα στον Α.Π.Ο.Ε.Λ. του Βασίλη Φραγκιά!

Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Σωτήρη Μανωλόπουλου στα επίσημα παιχνίδια της Α.Ε.Κ. Λάρνακας, η οποία συνέτριψε τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. του Βασίλη Φραγκιά με 106-76. Ο 34χρονος πρώην αθλητής του Διαγόρα είχε πάρα πολύ καλή παρουσία, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα του προπονητή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Μανωλόπουλος σε 19.51’ συμμετοχής, σημείωσε 13 πόντους (3/3 τρίποντα, 1/2 δίποντα, 2/2 βολές), πήρε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, είχε 1 ασίστ και έκανε 2 λάθη σε μία πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτης της ομάδας του, με βάση το σύστημα αξιολόγησης. Στον Α.Π.Ο.Ε.Λ. ο πρώην προπονητής του Κολοσσού έχει μαζί του και τον Ντέβιον Μπέρι, που είχε περάσει από τον Κολοσσό, τον Πανιώνιο και πρόσφατα από τη Λάρισα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α.Ε.Κ. Λάρνακας ξεκίνησε με το δεξί στη β’ φάση της κυπριακής Basket League και έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου, όπου βασικός αντίπαλος θα είναι μάλλον ο Κεραυνός Στροβόλου.

Α.Ε.Κ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Παπαδόπουλος): Σνάιντερ 17(1), Σιζόπουλος 20(4), Ογκμπέιντε 14, Ντέιβις 14, Γιανναράς 10(2), Γεωργίου, Κουτούρης 2, Παναγιώτου 8(2), Αλεξάνδρου, Μανωλόπουλος 13(3), Παντελή 8(1).
Α.Π.Ο.Ε.Λ. (Βασίλης Φραγκιάς): Μαραγκός 10, Κοιλαράς 3(1), Μπέρι 22(1), Γκίλμπερντ 18(3), Νορφλίντ 7(1), Ηλιάδης 11(1), Ιερωνυμίδης 2, Παπάμιχαηλ 3, Παναγιώτου, Χατζηκώστας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…