Κεντρική Basket League Άρης O Άρης αναλύει το προφίλ του Παναθηναϊκού

O Άρης αναλύει το προφίλ του Παναθηναϊκού

ARIS PAO scaled

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (28/02) το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Oι Κίτρινοι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους ανέλυσαν το προφίλ του Τριφυλλιού και μας το παρουσιάζουν.

Αναλυτικά:

Έπειτα από διακοπή τριών εβδομάδων, η Stoiximan Basket League επαναρχίζει, με τον ΑΡΗ να αντιμετωπίζει σήμερα (28/02, 20:00, ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο «Νίκος Γκάλης» της Αθήνας, για τη 15η αγωνιστική. Η αθηναϊκή ομάδα, που «χτυπήθηκε» τις τελευταίες δυο εβδομάδες από τον κορονοϊό, βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 10 νικών και 2 ηττών.

Πρώτος σκόρερ του αντιπάλου των «κίτρινων» είναι ο Nemanja Nedovic (29, 1,91) με 14,8 πόντους, κατά μέσο όρο, ανά παιχνίδι, όμως δεν θα αγωνιστεί στη σημερινή αναμέτρηση, διότι προέρχεται από τραυματισμό. Ο Σέρβος guard είναι ο πρώτος σε ευστοχία παίκτης του πρωταθλήματος στα σουτ τριών πόντων με ποσοστό 55,9% και πρώτος σε εύστοχα τρίποντα με 33. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου (26, 2,06) σημειώνει 14,4 πόντους και μαζεύει 4 ριμπάουντ. Ο Ντίνος Μήτογλου (24, 2,10) μετράει 11,7 πόντους και 6,8 ριμπάουντ και είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας του, με 201 βαθμούς. Επίσης, είναι τρίτος πιο εύστοχος παίκτης της Α1 στα σουτ δυο πόντων, με ποσοστό 65,2%. Ο Γιώργος Παπαγιάννης (23, 2,18) πετυχαίνει 10,9 πόντους, παίρνει 5,9 ριμπάουντ και δίνει 1,5 τάπες. Ο διεθνής center είναι ο πιο εύστοχος παίκτης της Basket League στα δίποντα, με ποσοστό 68,8% και τρίτος στα κοψίματα.

Η αθηναϊκή ομάδα ενισχύθηκε με την απόκτηση του Κροάτη ΝΒΑer, Mario Hezonja (26, 2,03), ο οποίος δεν θα παίξει κόντρα στους “κίτρινους”. Αντίθετα, ντεμπούτο στον σημερινό αγώνα θα κάνει ο T.J. Bray (28, 1,96), γνωστός από τη θητεία του στον Κολοσσό, ο οποίος πήρε τη θέση στο ρόστερ του Marcus Foster.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο 46χρονος, Oded Kattash, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιώργο Βόβορα.

Η αθηναϊκή ομάδα είχε επικρατήσει του ΑΡΗ με 93-75 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που έγινε στο «Nick Galis Hall».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…