Κεντρική NBA Ντουράντ: Το ΝΒΑ άλλαξε απόφαση δύο φορές κατά την διάρκεια του αγώνα για την συμμετοχή του! (pic,vids)
NBA

Ντουράντ: Το ΝΒΑ άλλαξε απόφαση δύο φορές κατά την διάρκεια του αγώνα για την συμμετοχή του! (pic,vids)

Ντουράντ

Οι Τορόντο Ράπτορς πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στους Νετς, επικρατώντας με  123-117, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την αντιμετώπιση του ΝΒΑ προς τον Κέβιν Ντουράντ. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο ΚD αρχικά πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήταν να μην παίξει, καθώς είχε έρθει σε επαφή με άτομο που μπορεί να είχε κορωνοϊό.

Ωστόσο, λίγο μετά το όγδοο λεπτό του αγώνα του γνωστοποιήθηκε ότι μπορεί να παίξει καθώς το τεστ του φίλου του ήταν αρνητικό, με τον σούπερσταρ του Μπρούκλιν να το βάζει στα γέλια όταν έμαθε την απόφαση.

https://www.youtube.com/watch?v=Zy-HWzoPpdk&feature=emb_title&ab_channel=DUNKFESTNBA

Ωστόσο, αρκετά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 27′ του ζητήθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Προφανώς, η πέτρα του σκανδάλου, το άτομο δηλαδή που έχει έρθει σε επαφή, είχε βγει θετικό στον ιό στο δεύτερο τεστ που του έγινε. Φυσικά, ο Ντουράντ σε εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη – κάτι που φαίνεται και στο βίντεο – ενώ μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε κατά της λίγκας, με ανάρτηση που αναφέρει:

 «Έι, ΝΒΑ, οι φίλαθλοι δεν είναι χαζοί!!! Δεν μπορείς να τους ξεγελάσεις χρησιμοποιώντας με τα δημοσιοσχετίστικα λόγια σου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…