Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντατόμε: “Θέλω τίτλους με την Αρμάνι” (vid)

Ντατόμε: “Θέλω τίτλους με την Αρμάνι” (vid)

Ντατόμε

Στον Τζίτζι Ντατόμε εστίασε η Ευρωλίγκα, με τον Ιταλό φόργουορντ να τονίζει στο σχετικό βίντεο ότι θέλει να πανηγυρίσει τίτλους και με την Αρμάνι Μιλάνο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα συναισθήματα του με την επιστροφή στην πατρίδα του, αλλά και το πρότζεκτ του Μεσίνα του οποίου αποτελεί μέρος.

Αναλυτικά:

«Ένιωσα ότι ήταν μια πολύ καλή πρόκληση. Είχα την ευκαιρία να κερδίσω πολλούς τίτλους με τη Φενέρ, αλλά φυσικά θα ήθελα να προσθέσω κάποιους τίτλους με μία ιταλική ομάδα. Είναι κάτι που έχει λείψει στην καριέρα μου, οπότε είδα αυτή την ευκαιρία ως μια νέα πρόκληση, νέα vibes, νέα πόλη, κάποιες αλλαγές γίνονται για καλό και το είδα σαν ευκαιρία.

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις στην Ιταλία. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος με το μπάσκετ και την ατμόσφαιρα που βρήκα στον οργανισμό και τα πάντα γύρω από αυτόν και είναι μια πρόσθετη σημαντική εμπειρία η επιστροφή. Μετά από επτά χρόνια είμαι πίσω στην Ιταλία.

Φυσικά υπάρχει ο Αρμάνι, ο Μεσίνα, οι παίκτες που υπέγραψαν και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού του πρότζεκτ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…