Κεντρική Γυναίκες Νίκες για Φασούλα, Σπανού, στον τελικό Κυπέλλου η Σέπσι της Παυλοπούλου

Νίκες για Φασούλα, Σπανού, στον τελικό Κυπέλλου η Σέπσι της Παυλοπούλου

31ad633efa44503d60eaf8d2baeae486 XL

Πολύ επιτυχημένη ήταν η χθεσινή μέρα για τις Ελληνίδες του εξωτερικού, αφού οι ομάδες τόσο της  Μαριέλλας Φασούλα, όσο και της  Άρτεμις Σπανού επικράτησαν στα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσαν, την ώρα στον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας προκρίθηκε η Σέπσι της Πηνελόπης; Παυλοπούλου.

Αρχικά η Τενερίφη επικράτησε άνετα με 91-60 της Κέσος ελ Παστόρ, με την Φασόυλα να κάνει πολύ καλή εμφάνιση με 12 πόντους (5/8 δίποντα, 2/3 βολές), 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Παράλληλα, η Άρτεμις Σπανού ξεχώρισε στην νίκη της Άρκα Γκντίνια επί της 1KS Sleza Wroclaw με 71-65, αφού πρωταγωνίστησε στην αντεπίθεση της ομάδας της στο δεύτερο μέρος, τελειώνοντας το παιχνίδι με 16 πόντους (7/8 δίποντα, 2/5 βολές), ενώ είχε ακόμα 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Τέλος, η Σέπσι επικράτησε με 77-67 της Μουνισιπάλ Σάτου Μάρε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ρουμανίας παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, σε ένα παιχνίδι που η Πηνελόπη Παυλοπούλου δεν κατάφερε να σκοράρει στα σχεδόν 9 λεπτά που αγωνίστηκε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…