Κεντρική Β' Εθνική Μπήκε στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο ΑΠ.Α.Σ “Τα Φανάρια”

Μπήκε στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο ΑΠ.Α.Σ “Τα Φανάρια”

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων γνωστοποίησε με επίσημο δελτίο τύπου του ο ΑΠ.Α.Σ “Τα Φανάρια”. Η ομάδα της Νάξου πλέον πληροί και επίσημα όλες τις σχετικές προϋποθέσεις που θέτει η πολιτεία για συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του, στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ. Αθλητισμού!

Ο σύλλογός μας πληροί και επίσημα όλες τις προϋποθέσεις, που θέτει η πολιτεία, για να συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες, αλλά κυρίως για να προπονεί παιδιά στις Ακαδημίες του, ενώ αποτελεί ένα, από τα μόλις δεκαοχτώ σωματεία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με αντίστοιχη αναγνώριση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης!

Επίσης, θα μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, καταθέτοντας, υπεύθυνα, προτάσεις, όπως αυτές που αφορούν την ασφάλιση των παικτών και των προπονητών, μετακινήσεις νησιωτικών ομάδων κ.α! Ευχόμαστε, να τελειώσει άμεσα αυτή η περιπέτεια που βιώνουμε, ώστε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, το μπάσκετ! Με τιμή το Δ.Σ. ΑΠ.Α.Σ Νάξου “τα Φανάρια”.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κουτουξίδης: Ταλαντούχος αλλά και άκρως αποτελεσματικός… (vid)

Ο Νίκος Κουτουξίδης είναι από τους πλέον ταλαντούχους Θεσσαλονικείς καλαθοσφαιριστές. Κατά…