Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: “Nα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την ποιότητα και την αξία μας”

Μουράτος: “Nα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την ποιότητα και την αξία μας”

Μουράτος

Το Λαύριο υποδέχεται αύριο (27/02) τον Κολοσσό στην επανέναρξη της Basket League Μετά την διακοπή λόγω κυπέλλου και Εθνικών, και σύμφωνα με τον Βασίλη Μουράτο θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Ο γκαρντ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να συνεχίσει να αποδεικνύει την ποιότητα και την αξία της αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα έπειτα από τη διακοπή για τους αγώνες του κυπέλλου και της Εθνικής ομάδας.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και να αποδείξουμε στο γήπεδο την ποιότητα και την αξία μας. Απέναντί μας θα βρούμε τον Κολοσσό, μια εξαιρετική ομάδα με ποιότητα σε όλες τις θέσεις και επιβάλλεται να εμφανιστούμε απόλυτα προσεκτικοί.

Δουλέψαμε πολύ καλά στο διάστημα της διακοπής. Ήρθε η ώρα να δείξουμε στο γήπεδο -και να αποδείξουμε- ότι η πορεία μας μέχρι σήμερα μόνο τυχαία δεν ήταν και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …