Κεντρική Διεθνή Μορέτι: “Μαθαίνω από Σέρχι και Ντιλέινι, ο πατέρας μου μου μιλάει για την Ελλάδα”

Μορέτι: “Μαθαίνω από Σέρχι και Ντιλέινι, ο πατέρας μου μου μιλάει για την Ελλάδα”

moretti

Ο Ντάβιντε Μορέτι αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει την Αμερική για να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα, και σε συνέντευξη του στην εκπομπή Pick n Roll της Cosmote TV, τόνισε ότι η συνύπαρξη με τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Σερχιο Ροντρίγκεζ αποτελεί μάθημα για εκείνον. Παράλληλα, τόνισε ότι ο πατέρας του, ο οποίος είχε ένα πέρασμα για μια σεζόν από το Περιστέρι, του έχει μιλήσει για την Ελλάδα και την εμπειρία του στους Κυανοκίτρινους.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή στην Ιταλία: «Αποφάσισα να επιστρέψω στην Ευρώπη γιατί ένιωθα ότι ήμουν έτοιμος να παίξω ως επαγγελματίας. Να προπονούμαι και να δέχομαι την πρόκληση κάθε μέρα από επαγγελματίες αθλητές. Από μεγάλους αθλητές όπως ο Τσάτσο, ο Μάλκολμ και ο Κέβιν Πάντερ. Είναι όλοι εξαιρετικοί γκαρντ και παίζουν στην ίδια θέση με μένα και πιστεύω ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να επιστρέψω και να προσπαθήσω να έχω άλλου είδους προκλήσεις στην καριέρα μου».

Για τον μεγάλο στόχο της καριέρας του: «Ο στόχος και το όνειρό μου είναι να γίνω παίκτης ΝΒΑ και να κερδίσω τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα Αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε μένα και το παιχνίδι μου. Προσπαθώ να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε εδώ στο Μιλάνο, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ακόμα και την Ευρωλίγκα».

Για το πέρασμα του πατέρα του από την Ελλάδα: «Μιλάει για τη χρονιά που πέρασε ως «ξένος» στην Ελλάδα. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, δυστυχώς όμως ήμουν ακόμα αγέννητος. Γεννήθηκα την επόμενη χρονιά, όταν επέστρεψε στην Ιταλία. Μου έχει μιλήσει για τις μεγάλες του μέρες και την καλή σεζόν που είχε με την ομάδα του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…