Κεντρική Διεθνή Μίτσοφ: “Ξέρω ότι δεν μου άξιζε ότι έγινε με τον Τζόρτζεβιτς”

Μίτσοφ: “Ξέρω ότι δεν μου άξιζε ότι έγινε με τον Τζόρτζεβιτς”

micov e1612200800930

Αναδρομή στο μακρινό 2014 και το επεισόδιο που είχε με τον τότε τεχνικό της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρζεβιτς – το οποίο σήμανε την αποχώρηση του από την ομάδα – έκανε σε συνέντευξη του ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ.

Θυμίζουμε ότι ο Μίτσοφ τότε σε ένα φιλικό με την Νέα Ζηλανδία παραμονές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε παραπονεθεί σε αλλαγή που είχε γίνει μετά από ένα φάουλ, με τον Τζόρτζεβιτς να τον κόβει από την αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Στεναχωριέμαι κάθε φορά που το σκέφτομαι διότι πέρασα όλο το καλοκαίρι στην εθνική ομάδα και αυτό συνέβη τρεις μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν θα άλλαζα τίποτα από ό,τι συνέβη τότε.

Θα έκανα το ίδιο διότι ξέρω πως δεν μου άξιζε ό,τι έγινε με τον κόουτς. Όταν ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έγινε ο νέος προπονητής στην εθνική, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα… Ακολουθούσαν τα ‘΄παράθυρα΄’ και ήταν αδύνατον για τους παίκτες της EuroLeague να παίξουν στην εθνική. Από τη στιγμή που δεν ήμουν μέλος της εθνικής Σερβίας στα καλύτερά μου χρόνια όταν μπορούσα να προσφέρω σημαντικά, δεν θα ήταν σωστό αν επέστρεφα τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…