Κεντρική Γ' Εθνική Μίχος σε Αυγενάκη: “Είστε υποχρεωμένος να εντάξετε Β’ και Γ’ Εθνική στο αθλητικό νομοσχέδιο”

Μίχος σε Αυγενάκη: “Είστε υποχρεωμένος να εντάξετε Β’ και Γ’ Εθνική στο αθλητικό νομοσχέδιο”

Την διαφωνία του στο μείζον ζήτημα του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που είναι το γεγονός ότι οι παίκτες των Εθνικών κατηγοριών μένουν ξανά εκτός ασφάλισης, εξέφρασε με γραπτή δήλωση του ο πολύπειρος παίκτης των Δρομέων Τρίπολης, Βασίλης Μίχος. 

Συγκεκριμένα, στην δήλωση αναδεικνύει την άδικη αντιμετώπιση προς τους παίκτες της Β’ και Γ’ Εθνικής, ενώ τονίζεται ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης και η ΓΓΑ είναι υποχρεωμένοι να εντάξουν και αυτούς στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος είναι και μέλος του ΠΣΑΚ, θα έχει συνάντηση με την Υφυπουργό την προσεχή Παρασκευή (19/2), ώστε να του μεταφέρει απευθείας την θέση του για το ζήτημα της ασφάλισης  και να του παρουσιάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές των Εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βασίλη Μίχου:

«Ποτέ κανένας υφυπουργός αθλητισμού καμία κυβέρνηση και ΕΟΚ δεν ασχολήθηκε με την ασφάλιση των παικτών τις Β΄, Γ’  εθνικής κατηγορίας μπάσκετ τόσα χρόνια από την ίδρυση τις κατηγορίας που θα μπορούσαν να τα εντάξουν πολύ εύκολα στα αθλητικά τους νομοσχέδια και καταστατικά τους αντίστοιχα αν ήθελαν.

Συμφωνώ απόλυτα με την ασφάλιση της α2 κατηγορίας ανδρών και τις Α1 γυναικών. Είναι λάθος να κάνουμε διακρίσεις και να δημιουργούμε εντυπώσεις στις εθνικές κατηγορίες δικαίωμα στην ασφάλιση έχουν όλοι.

Με την ίδια μπάλα παίζουμε όλοι και όχι με πέτρες και επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε ένα Α μπροστά από τις κατηγορίες αυτές για να ασφαλιστούμε είστε υποχρεωμένος κ Αυγενάκη και ΓΓΑ να μας εντάξετε και εμάς στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που τίθεται σε δημόσια διαβούλευση στις 26 Φεβρουαρίου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελλήνιο Παίδων: Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Β ’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Η Ελληνικ…