Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής: “θέλουμε την επιστροφή στις νίκες, θετικό πρόσημο ο Μέικον”

Μαυροειδής: “θέλουμε την επιστροφή στις νίκες, θετικό πρόσημο ο Μέικον”

mavroidis

Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι. Αυτό επεσήμανε ο Δημήτρης Μαυροειδής μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του Πεδουλάκη διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Παράλληλα, ο έμπειρος σέντερ αναφέρθηκε και στην βαθμολογική αναγκαιότητα της νίκης, αλλά και στην έλευση του Ντάριλ Μέικον.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους, Όλοι στην ομάδα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα. Είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό και πιστεύω πως προπονηθήκαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας.

Αύριο, υποδεχόμαστε το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους αθλητές και έναν πολύ καλό προπονητή. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης. Το Περιστέρι είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, ώστε να κρατηθούμε ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας ανεβάσει και τη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η προσθήκη του Ντάριλ (Μέικον) έχει θετικό πρόσημο σε όλη την ομάδα, και με τη βοήθειά του θέλουμε να δείξουμε αύριο το καλό μας αγωνιστικό προφίλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…