Κεντρική Basket League Ολυμπιακός ΜακΚίσικ: “Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου”

ΜακΚίσικ: “Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου”

mckissik

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε ότι κάθε βράδι σκέφτεται πως θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Αμερικανός χαρακτήρισε σπίτι του τους Ερυθρόλευκους, ενώ ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό που οι ξένοι της ομάδας έμαθαν την ιστορία των θυμάτων της Θύρας 7.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι για να μάθουμε και εμείς για τα θύματα της Θύρας 7, είναι πάρα πολύ σημαντικό που με τη νίκη τιμήσαμε την μνήμη των παιδιών αυτών. Δεν παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό, σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα στην EuroLeague».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες: «Εδώ είναι το σπίτι μου! Είναι η ομάδα που θέλω να παίζω, είναι η ομάδα που θέλω να παίζω στο μέλλον! Είμαι πραγματικά χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τα επόμενα 10 παιχνίδια στην EuroLeague, διεκδικώντας την πρόκριση στα playoffs Με ήθελαν και ο προπονητής και η διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το αν ονειρεύεται να κατακτήσει την EuroLeague με τον Ολυμπιακό: «Είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι! Κάθε βράδυ, πριν πέσω για ύπνο, σκέφτομαι πως θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε να το καταφέρουμε, να φέρουμε λίγη δόξα στον Ολυμπιακό και να το χαρούμε με τον κόσμο μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…