Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: “Ποιοτική ομάδα ο Προμηθέας, κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε έτοιμοι”

Λυκογιάννης: “Ποιοτική ομάδα ο Προμηθέας, κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε έτοιμοι”

Λυκογιάννης

Ο ΠΑΟΚ λιγότερες από 24 ώρες μετά την μεγάλη νίκη του επί του Ηρακλή για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μπήκε και πάλι στο παρκέ καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον Προμηθέα για τα ημιτελικά. Ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στόαθηκε τόσο στον τραυματία Μήτρου Λονγκ, όσο και στο γεγονός ότι στο μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το παιχνίδι η ομάδα προσπαθεί να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και ψυχολογικά και πνευματικά.

Αναλυτικά:

«Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παίζουμε ένα παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, απέναντι σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Προμηθέας έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και μεγάλο βάθος στο ρόστερ του. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο ψυχολογικό, σωματικό και ενεργειακό κομμάτι, το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την στιγμή, γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Έχουμε μία πολύ σημαντική απουσία για το παιχνίδι, τον Mitrou-Long και πρέπει να διαχειριστούμε εκ των έσω την απώλεια αυτή. Θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο προσπαθώντας να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στα παιδιά και από εκεί και πέρα πνευματικά να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε να μπούμε στον αγώνα έτοιμοι, ενεργειακά και ψυχολογικά για να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στον τελικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…