Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: “Να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε την νίκη με το Λαύριο”

Κουζέλογλου: “Να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε την νίκη με το Λαύριο”

Ο Άρης, ο οποίος δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση την προηγούμενη εβδομάδα εξ’ αιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ηρακλή που αδήγησαν στην αναβολή του μεταξύ τους παιχνιδιού, υποδέχεται αύριο (06/02 17:00) το Λαύριο στο Παλέ. Ο Γιάννης Κουζέλογλου μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, εστίασε στην ποιότητα της ομάδας του Χρήστου Σερέλη την οποία γνωρίζουν οι Κίτρινοι. Ωστόσο, τόνισε ότι από την πλευρά τους πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να δείξουν πόσο πολύ θέλουν την νίκη.

Αναλυτικά:

Kαλησπέρα σε όλες και σε όλους. Είχαμε στη διάθεσή μας αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με το Λαύριο, καθώς την προηγούμενη βδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική υποχρέωση στη Basket League. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, ώστε να πάμε με πολύ καλή ψυχολογία και ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με το Λαύριο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και παίζει εξαιρετικά τις τελευταίες βδομάδες, γεγονός που μαρτυρά και η πολύ υψηλή θέση, την οποία έχει στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαθέτει παίκτες με αθλητικότητα και είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, με αποτέλεσμα να βρίσκει αρκετούς πόντους σε transition παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους και η βασική προτεραιότητά μας θα είναι να τον ελέγξουμε, όπως και τη μάχη των ριμπάουντ, η οποία θα παίξει και αυτή ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Ακόμη, θα είναι πολύ σημαντικό να μπούμε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αδειοδοτήθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ ΑΕΚ και Άρης

Άδεια για να συμμετάσχουν στην Basket League της νέας χρονίας πήραν η ΑΕΚ και ο Άρης. Την …