Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κουφός: “Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, είμαι έτοιμος να βοηθήσω”

Κουφός: “Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, είμαι έτοιμος να βοηθήσω”

koufos2

Ο Κώστας Κουφός αφίχθη το απόγευμα της Τρίτης (23/02) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Σίγουρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου», δήλωσε ο διεθνής σέντερ και συνέχισε: «Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να τελειώσει δυνατά τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα με πραγματικά καλούς παίκτες και είμαι εδώ για να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μια παράξενη χρονιά για όλο τον κόσμο. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να βλέπουμε την κάθε μέρα διαφορετικά. Ξέρω πως έχουμε πιθανότητες για μια θέση στα πλέι οφ και εγώ για όσα λεπτά θα αγωνίζομαι θα παλεύω σκληρά ώστε να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο».

Ερωτηθείς αν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, απάντησε: «Ναι μιλήσαμε. Μου είπε έλα εδώ, δούλεψε και παίξε σκληρά».

Το περιβάλλον δεν θα είναι άγνωστο για τον Κώστα Κουφό, παρότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ελληνική ομάδα: «Ξέρω τους Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Σπανούλη… Είναι όλοι τους σπουδαίοι παίκτες και ανυπομονώ να παίξω μαζί τους στο ίδιο παρκέ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον βαθμό ετοιμότητάς του, απάντησε: «Θα μου πάρει μερικές μέρες να βρω ρυθμό, όμως, θα είμαι έτοιμός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…