Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Τι να πεις…»

Καμπερίδης: «Τι να πεις…»

Καμπερίδης

Ο Άρης ήθελε διακαώς τη νίκη στο ματς με το Λαύριο, αλλά τελικά ηττήθηκαν. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σάββας Καμπερίδης, στάθηκε μετά το ματς στις αποφάσεις των διαιτητών και συγκεκριμένα στο τρίποντο του Γερομιχαλού, για το οποίο έκαναν ένσταση.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε απελπισμένα αυτή τη νίκη και θεωρούσαμε ότι είναι καθοριστικό όσο και το προηγούμενο. Αν κερδίζαμε θα άλλαζε την ψυχολογία μας και τη θέση μας. Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο τον αγώνα, όταν προηγηθήκαμε με 8 επιπόλαια λάθη και προηγήθηκε το Λαύριο ενώ έπρεπε να είμαστε εμείς πάνω στο σκορ. Ξεκινήσαμε άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο και κυνηγούσαμε, κι ενώ έγινε η προσπάθεια δεν είχαμε την ηρεμία για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στο Λαύριο που κάνει μια εξαιρετική πορεία. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και τα πράγματα δυσκολεύουν και πρέπει να φέρουμε νίκες στη συνέχεια».

Για τη φάση με το τρίποντο του Γερομιχαλού: 

«Οι διαιτητές ήταν σίγουροι πως το καλάθι μετρούσε κανονικά, το είδα στο βίντεο και είναι… αρκετά εκπρόθεσμο. Οι διαιτητές είπαν επειδή ήταν σίγουροι και επειδή δεν ήταν στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα,  δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε και τόνισαν πως ήταν το σωστό σφύριγμα και στις δύο φάσεις. Υπήρχαν πολλές φάσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση και κριτήρια και βλέπει διαφορετικά τις φάσεις. Είχα διαφορετική εικόνα από τους διαιτητές και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος. Τι να πεις…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αδειοδοτήθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ ΑΕΚ και Άρης

Άδεια για να συμμετάσχουν στην Basket League της νέας χρονίας πήραν η ΑΕΚ και ο Άρης. Την …