Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Στόχος είναι μόνο η νίκη”

Καμπερίδης: “Στόχος είναι μόνο η νίκη”

Καμπερίδης

Ο Άρης, ο οποίος δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση την προηγούμενη εβδομάδα εξ’ αιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ηρακλή που αδήγησαν στην αναβολή του μεταξύ τους παιχνιδιού, υποδέχεται αύριο (06/02 17:00) το Λαύριο στο Παλέ. Ο Σάββας Καμπερίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ξεκαθάρισε ότι το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο επεσήμανε ότι στόχος των Κίτρινων είναι μόνο η νίκη.

“Το Λαύριο, κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μια ομάδα με αθλητικότητα, ενθουσιασμό, αλλά πάνω απ’ όλα αξιοσημείωτη συνοχή, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στην εικόνα που βγάζει στο γήπεδο. Θα πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσουμε το transition παιχνίδι, ενώ πέρα από το τακτικό κομμάτι, η άμυνα ένας εναντίον ενός είναι καθοριστική. Η δική μας προσέγγιση δεν αλλάζει. Στόχος είναι μόνο η νίκη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (05/02), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (06/02) παιχνίδι με το Λαύριο. Ο Milan Milosevic και ο Vladimir Dragicevic συμμετείχαν σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και συνέχισαν με ατομικό, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν. Πριν μπουν στο γήπεδο, οι «κίτρινοι» παρακολούθησαν σε video τον αντίπαλό τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…