Κεντρική Ηρακλής Καλύβας: «Δική μου η ευθύνη του αποκλεισμού»

Καλύβας: «Δική μου η ευθύνη του αποκλεισμού»

kalivas2 0

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός Κυπέλλου. Ο προπονητής του Γηραιού, Αστέριος Καλύβας, μετά την ήττα της ομάδας του ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Όλο αυτό το διάστημα παίζουμε εκτός έδρας, είμαστε συνέχεια υπό πίεση. Δεν έχω κανέναν παράπονο από τα παιδιά, τα έδωσαν όλα. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε μια δυσλειτουργία στην επίθεση αυτό δεν έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μικρύνουμε το ροτέισον. Κολλήσαμε από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου. Προσπαθήσαμε με ένα χαμηλό σχήμα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Κοιτώντας όμως συνολικά την ομάδα δεν πετυχαίνουμε πολλούς πόντους και εκεί μας χτυπάνε οι αντίπαλοι.

Μπήκαν κάποια σουτ από τον αντίπαλο και ήταν θέμα ψυχολογίας. Είναι αυτό που λέω, ότι ήμασταν ψυχολογικά πιεσμένοι επειδή παίζουμε συνέχεια εκτός».

Για τη συνέχεια και τους λόγους της σημερινής εμφάνισης: «Ήταν ένας αποκλεισμός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Βρεθήκαμε πίσω με 12 πόντους και τα παιδιά μπόρεσαν να επιστρέψουν, μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε. Αλλά η ευθύνη είναι δικιά μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…