Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: “Οι απουσίες μας είναι για την κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας”

Ιτούδης: “Οι απουσίες μας είναι για την κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας”

dimitris itoudis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενείται την Πέμπτη (04/02 22:00) από την Βαλένθια, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει ότι οι απουσίες της ομάδας του είναι του επιπέδου της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό στις “νυχτερίδες”, χαρακτηρίζοντας τες μια πλήρη και αθλητική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο της Βαλένθια και για αυτό που πρεσβεύουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχουν σε κάθε θέση 2-3 παίκτες. Σίγουρα στους γκαρντ αυτό μπορεί να συμβεί αλλά ο συνδυασμός στους ψηλούς με τους Ντούμπλιεβιτς, Λαμπεϊρί, Τόμπεϊ και Ουίλιαμς κάνει μεγάλη διαφορά στο παρκέ. Τρέχουν πολύ καλά και έχουν μία αθλητική πλήρη ομάδα που είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι της.

Για το δικό μας ρόστερ δεν έχω κάτι να πω. Τόσα πολλά περιστατικά συμβαίνουν για πρώτη φορά στην ομάδα μας. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Κανένα παιχνίδι πριν ξεκινήσει δεν έχει τελειώσει και θα προσπαθήσουμε να κάνουν το καλύτερο μας ματς. Οι παίκτες που λείπουν ανήκουν στην βασική πεντάδα της κορυφαίας ομάδας της Euroleague, αλλά η διαφορά γίνεται από αυτούς που αγωνίζονται.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…