Κεντρική Διεθνή Η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Καλάθη! (vids)

Η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Καλάθη! (vids)

kalathis navaro

Μπορεί να μην έχει αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, ωστόσο οι διοργανωτές όπως συνηθίζουν φροντίζουν να κρατάνε το κοινό σε εγρήγορση με τα διάφορα βίντεο – είτε με φάσεις, είτε με συνεντεύξεις – που ανεβάζουν στα social media. Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί ο Νικ Καλάθης ο οποίος ξεχωρίζει την κορυφαία στιγμή της καριέρας του.

Ο μέχρι πέρσι αρχηγός του Παναθηναϊκού, επέλεξε την μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα το 2011, όπου μετέπειτα οι Πράσινοι κατέκτησαν την 6η Ευρωλίγκα της ιστορίας τους στην Βαρκελώνη. Ο 21χρονος τότε Καλάθης είχε επωμιστεί από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς το δύσκολο έργο του μαρκαρίσματος του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, έργο που είχε καταφέρει να φέρει εις πέρας αρκετά καλά.

Αναλυτικά:

“Νομίζω ότι η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα το 2011 είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ήμουν ένα παιδί 21 ετών με πολύ ενέργεια, που θα πέρναγα και μέσα από τοίχο για να μου δωθεί η ευκαιρία να παίξω. Ο προπονητής είδε σε μένα την ευκαιρία να δυσκολέψει την ζωή του Ναβάρο, και νομίζω καλά τα κατάφερα. Μετά από αυτή την σειρά ο Ομπράντοβιτς με εμπιστεύτηκε, νομίζω ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα μου για πολύ καιρό, με έφεραν στην Ευρώπη, πάντα θα υπάρχει ένα ιδιαίτερο κομμάτι του μέσα μου. Κοιτάς την Μπαρτσελόνα και βλέπεις ότι είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ήρθα εδώ για να πάω σε ένα φάιναλ φορ, και αν φτάσεις στο φάιναλ φορ μετά όλα μπορούν να γίνουν.”

Τα καλύτερα του από το τέταρτο παιχνίδι εκείνης της χρονιάς που χάρισε την πρόκριση κόντρα στους Καταλανούς:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…