Κεντρική A2 Γκαγκαλούδης: “Μια μάχη κερδήθηκε, όχι ο πόλεμος… Είμαστε χιλιάδες” (pic)

Γκαγκαλούδης: “Μια μάχη κερδήθηκε, όχι ο πόλεμος… Είμαστε χιλιάδες” (pic)

Γκαγκαλούδης, Μαρούσι

Το τζάμπολ στην Α1 γυναικών είναι γεγονός, όπως και η επιστροφή στις προπονήσεις για τους αθλητές της Α2 ανδρών, με ορίζοντα να επιστρέψουν και αυτοί σύντομα στην δράση. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος πρωτοστάτησε όλο το προηγούμενο διάστημα με όλα τα μέσα στο να ακουστεί η φωνή των αθλητών προς την πολιτεία με ανάρτηση του στα social media τόνισε ότι κερδήθηκε μια μάχη, όχι όμως και ο πόλεμος.

Ο έμπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν κοιτάει το συμφέρον του άλλα όλους τους συναδέλφους του, και παρά το ότι το δικό του Πρωτάθλημα οδεύει ολοταχώς προς την επανέναρξη, έχει το μυαλό του και στις μικρότερες κατηγορίες. Μάλιστα, κλείνοντας στην ανάρτηση του στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας, «είμαστε χιλιάδες.. Θα τα καταφέρουμε….». 

Αναλυτικά:

«οι αγώνες κερδίζονται με αγώνες… Η Α2 άνοιξε… Για αρχή… Για προπονήσεις… Όμως αν δεν ανοίξει όλο το μπάσκετ ότι κάναμε θα είναι μια αποτυχία… Μια μάχη κερδήθηκε όχι ο πόλεμος… Δεν είναι μόνο η Α2… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα ξαναμπώ στο γήπεδο και θα δω τα φιλαράκια μου αλλά θα είμαι περήφανος όταν θα μπουν όλα τα παιδιά στα γήπεδα… Είμαστε χιλιάδες.. Θα τα καταφέρουμε….»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Π. Καλαϊτζάκης: «Αιώνια» μάχη για την υπογραφή του

Και ο Ολυμπιακός στο «κυνήγι» για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη μετά τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με…