Κεντρική Διεθνή Γιασικεβίτσιους: «Θέλω να κατακτήσω το κύπελλο Ισπανίας»

Γιασικεβίτσιους: «Θέλω να κατακτήσω το κύπελλο Ισπανίας»

Σάρας

Αυτή την εβδομάδα όπως θα παρατηρήσει κάνεις δεν θα διεξαχθεί κάποιος αγώνας της Εuroleague, όπως συνηθίζεται να γίνεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, καθώς όλες οι ομάδας αγωνίζονται για το κύπελλο της χώρας τους. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως εστιάζει στον αγώνα κόντρα στην Μάλαγα (12/2) και θέλει να κατακτήσει το Copa del Rey με τους Καταλανούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το Copa del Rey είναι μια συγκεκριμένη διοργάνωση, ένα σπριντ 40 λεπτών και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Ουνικάχα και είναι αδύνατο να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα έχουμε το σύνηθες ροτέισιον για να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα 40 λεπτά του αγώνα. Δεν μπορείς να κρατάς εκτός παίκτες ή να σκέφτεσαι το αύριο. Για μένα το να κερδίσω αυτό το Κύπελλο θα σημαίνει πολλά, αλλά τώρα είναι δύσκολο να μιλήσω γι αυτό. Αν και μοιάζει βαρετό, θα επαναλάβω πως το να κερδίσω αυτό το τουρνουά είναι πολύ μακριά ακόμα».

Τέλος ο Λιθουανός τόνισε: «Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Έχω δει το παιχνίδι που είχαμε με την Μάλαγα την δεύτερη αγωνιστική και έχουμε βελτιωθεί. Πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, αν δεν είμαστε στο 100% θα είναι δύσκολα για εμάς, κάτι που καταλάβαμε και κόντρα στην Εφές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…