Κεντρική Διεθνή Γερέμπκο: “H Χίμκι που χρωστάει εκατομμύρια”

Γερέμπκο: “H Χίμκι που χρωστάει εκατομμύρια”

jerebko

Στην ρήξη που είχε με την Χίμκι αναφέρθηκε ο Γιόνας Γερέμπκο σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της Σουηδίας. Ο έμπειρος φόργουορντ αποκάλυψε ότι η ρωσική ομάδα του είπε στις αρχές Γενάρη να μην γυρίσει στην Ρωσία και σταμάτησε να τον πληρώνει. Ουσιαστικά ο Γερέμπκο έρχεται να επιβεβαιώσει ρωσικό δημισίευμα που ανέφερε ότι οι παίκτες της Χίμκι είναι απλήρωτοι δύο μήνες.

Αναλυτικά:

«Είχα αρκετούς μήνες που δεν είχα την ευκαιρία να δω την οικογένειά μου, οπότε τον Δεκέμβριο ζήτησα από την ομάδα να μου δώσει μια μικρή άδεια κάτι που εγκρίθηκε. Προγραμμάτιζα να επιστρέψω στις 4 Ιανουαρίου, αλλά την προηγούμενη ημέρα ο ατζέντης μου έγραψε ότι θα μπορούσα να μείνω στο σπίτι μου. Ο προπονητής της Χίμκι είπε ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψω στην ομάδα.

Έπειτα από αυτό, δεν ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποφασίσω να μείνω στο σπίτι. Τότε άρχισαν προβλήματα με την εξόφληση χρημάτων και άλλα παρόμοια πράγματα. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο σύλλογος μου χρωστά ακόμη χρήματα, μιλάμε για εκατομμύρια κορώνες. Η Χίμκι μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα, αλλά ο ατζέντης μου θα φροντίσει για το ζήτημα. Τώρα αυτό το πρόβλημα δεν με απασχολεί. Εστιάζω στα παιχνίδια με την Εθνική Σουηδίας».

Ο Πάβελ Αστάκχοβ εκπροσωπώντας τη διοίκηση του ρωσικού συλλόγου απάντησε στον Σουηδό παίκτη, λέγοντας: «Ο Γιόνας στις 30 Δεκεμβρίου αυτοβούλως, χωρίς την έγκριση του προπονητή και της διοίκησης του συλλόγου, έφυγε από την ομάδα και τη χώρα. Ο σύλλογος δεν έδωσε καμία άδεια για αυτές τις ενέργειες του παίκτη. Εάν κάποιος ισχυρίζεται διαφορετικά, πρέπει να παρουσιάσει επίσημα έγγραφα που να επιβεβαιώνουν την άδεια του συλλόγου. Ο παίκτης όχι μόνο αποχώρησε από την ομάδα χωρίς άδεια, αλλά δεν επέστρεψε και στους επίσημους αγώνες που έλαβαν χώρα στις 3, 8, 12, 14 Ιανουαρίου και ούτω καθεξής.

Σύμφωνα με όσα ορίζει το συμβόλαιό του, στον παίκτη επιβλήθηκε πρόστιμο για την αδικαιολόγητη απουσία από επίσημους αγώνες και προπονήσεις χωρίς σοβαρό λόγο και το συμβόλαιο μαζί του λύθηκε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…