Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τρέλα για Χεζόνια! Γέμισε… τριφύλλια το instagram του (pic)

Τρέλα για Χεζόνια! Γέμισε… τριφύλλια το instagram του (pic)

hezonia

Δικαιολογημένη τρέλα επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της είδησης της απόκτησης του Μάριο Χεζόνια, ειδικά με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας αλλά και την εποχή της πραγματοποίησης της μεταγραφής.

Και επειδή όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση, αυτή είναι κάτι παραπάνω από ορατή στους λογαριασμούς του Κροάτη φόργουορντ στα social media. Συγκεκριμένα, περίπου δύο ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφικής βόμβας των Πρασίνων, σαν κάνει κάποιος μια γρήγορη βόλτα από το instagramm και το facebook του παίκτη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν καταιγισμό μυνημάτων από φίλους του Παναθηναϊκού.

Κυριαρχούν τα emoticons με το Τριφύλλι και μηνύματα όπως «Ανοίξτε τα γήπεδα»… «Σε περιμένουμε παικταρά»... «Καλώς ήρθες στο σπίτι σου». Άλλωστε η αλληλεπίδραση των Πράσινων οπαδών με τον Κροάτη κρατάει αρκετό καιρό, καθώς και ο ίδιος συχνά πυκνά προχωράει σε Πράσινες αναρτήσεις και σχόλια.

Ενδεικτικά παραθέτουμε την παρακάτω ανάρτηση του Χεζόνια με τα Παναθηναϊκά σχόλια να είναι τα μόνα που φαίνονται όσο… πίσω και να πας:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…