Κεντρική Basket League Άρης Εξάντληση μεγεθών και νέες παραλαβές της θρυλικής φανέλας του Αυτοκράτορα!

Εξάντληση μεγεθών και νέες παραλαβές της θρυλικής φανέλας του Αυτοκράτορα!

fanela aris

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για τις φανέλες της Αυτοκρατορίας του Άρη. Ο Α.Σ. Άρης ενημέρωσε:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκε συγκεκριμένος αριθμός μεγεθών και από τη δεύτερη «δόση» των ιστορικών εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ του 1987-88.

Συγκεκριμένα, εξαντλήθηκαν οι φανέλες μεγεθών Large και Extra Large, ενώ λίγα είναι τα «κομμάτια» που έχουν απομείνει και στα υπόλοιπα μεγέθη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και είναι πέραν πάσης προσδοκίας. Η πρώτη «παρτίδα» έγινε… καπνός σε τρεις μέρες, ενώ και η, κατά πολύ μεγαλύτερη σε ποσότητα, δεύτερη, έγινε ανάρπαστη.

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΡΗ ότι η επόμενη παραγγελία θα έρθει πιο καθυστερημένα σε σχέση με τις πρώτες δύο. Αφενός η πανδημία, αφετέρου οι κακές καιρικές συνθήκες, θα επιφέρουν μία καθυστέρηση στην «άφιξη» των εμφανίσεων. Εξυπακούεται ότι όσοι έχουν κάνει τις παραγγελίες τους θα εξυπηρετηθούν, απλώς ζητούμε την κατανόηση του κόσμου αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις παραλαβές.

Οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να συνεχίσουν να παραγγέλνουν τις θρυλικές φανέλες, με τους δύο γνωστούς τρόπους, τους οποίους υπενθυμίζουμε:

ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παραλάβετε τη φανέλα είτε με Courier, είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και, να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο χώρο, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…