Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ελπίδες για… Πάσχα στο χωριό άφησε η Κοτανίδου, τι είπε για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Ελπίδες για… Πάσχα στο χωριό άφησε η Κοτανίδου, τι είπε για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

lampades pasxa scaled

Η Αναστασία Κοτανίδου, κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο για… Πάσχα στο χωριό, ενώ υπερασπίστηκε την επιλογή της κυβέρνησης για την παράταση του lockdown, ;όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr.

«Όλοι είμαστε κουρασμένοι και δεν αντέχουμε παραπάνω lockdown», ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, αλλά ζήτησε ο κόσμος να κάνει υπομονή, καθώς είπε ότι πλέον υπάρχει ένα νέο «όπλο» και συγκεκριμένα τα εμβόλια.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε την επιλογή της κυβέρνησης για την παράταση και την εφαρμογή του lockdown. «Δεν ξέρουμε τι κρούσματα θα είχαμε, αν δεν το είχαμε εφαρμόσει το lockdown ή σταματήσει νωρίτερα. Όλοι κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας».

Πάντως, μια ατάκα της με φόντο το φετινό Πάσχα έδειξε ότι όλα είναι… ανοιχτά. Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα όπλο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα μας βγάλει στο φως του ηλίου πολύ γρήγορα και ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε όλοι να κάνουμε ένα Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες μας, στα σπίτια μας, όπως ξέρουμε όλοι οι Έλληνες να κάνουμε Πάσχα».

Από την άλλη, «έκλεισε» το παράθυρο των συζητήσεων για άμεση άρση ορισμένων περιορισμών, λέγοντας: «Βασικό μας μέλημα είναι το κατά το δυνατό πιο γρήγορο άνοιγμα δραστηριοτήτων, ωστόσο τα νούμερα δεν μας το επιτρέπουν. Παρά την ελπίδα μας τα νούμερα φαίνονται πολύ άσχημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…