Κεντρική Διεθνή Ελληνική μονομαχία στο Κύπελλο Ισραήλ! (vid)

Ελληνική μονομαχία στο Κύπελλο Ισραήλ! (vid)

148016670 867338327168494 8221409643958978056 n scaled

Εβδομάδα Κυπέλλων αυτή που διανύουμε σε όλη – σχεδόν – την μπασκετική Ευρώπη, με τις ανά χώρα ομοσπονδίες να έχουν οργανώσει την διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου με διάφορες μορφές. Έτσι, αι στο Ισραήλ οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν αύριο (11/02), με τον έναν από τους δύο να έχει χρώμα… Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, τα δύο ζευγάρια είναι το Μακάμπι Ρισόν – Χάποελ Ιερουσαλήμ και Χάποελ Χολόν – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με άλλα λόγια Στέφανος Δέδας εναντίον Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τους δύο άκρως επιτυχημένους στο Ισραήλ Έλληνες προπονητές να κοντράρονται για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυό τους μονομαχούν σε νοκ άουτ παιχνίδι, μιας και προ ενάμιση περίπου μηνός (26/01) είχαν διασταυρώσει και πάλι τα ξίφη τους στα πλαίσια του θεσμού του Λιγκ Καπ του Ισραήλ. Τότε, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και η Μακάμπι είχαν αναδειχθεί νικητές κερδίζοντας με 86-84 την Χολόν, για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Θα πάρει ο Δέδας την ρεβάνς στην άτυπη κόντρα των δύο; Υπομονή λίγες ώρες και θα μάθουμε…

Δείτε τα highlights του τελικού του Λιγκ Καπ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…