Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έφτασε στην Αθήνα ο Χεζόνια!

Έφτασε στην Αθήνα ο Χεζόνια!

mario hezonia panathinaikos scaled

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος μετά από μια πολύωρη πτήση με ενδιάμεση στάση στην Φρανκφούρτη και καθυστέρηση 40 λεπτών έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, φορώντας καπέλο και ρούχα της ομάδας.

Φυσικά παρά τις συστάσεις της αστυνομίας, το παρών στο αεροδρόμιο έδωσαν περίπου 300 φίλοι του Τριφυλλιού, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για τον Κροάτη φόργουορντ του Τριφυλλιού αποθεώνοντας τον, κρατώντας ένα πανό καλωσορίσματος που έγραφε “Welcome home super Mario”, ενώ του έδωσαν και δύο δώρα ένεκα των γενεθλίων του, μια τούρτα και μια φανέλα της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του είπε:

«Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω. Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγυρίζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό.

Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…