Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διάψευση Παναθηναϊκού για Καλνιέτις

Διάψευση Παναθηναϊκού για Καλνιέτις

mantas kalnietis lokomotiv kuban

Ενώ καλά καλά δεν έχει προλάβει να ενσωματωθεί με τον Παναθηναϊκό ο Τι Τζέι Μπρέι, νωρίτερα σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Τριφυλλιού και για τον Μάντας Καλνιέτις. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ανέφερε ότι οι Πράσινοι ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Λιθουανό γκαρντ, ο οποίος φέτος αγωνίζεται με την φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά ο Παναθηναϊκός διέψευσε κατηγορηματικά την παραπάνω φημολογία, τονίζοντας ότι δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 34χρονου γκαρντ. Έτσι, προς το παρών τουλάχιστον φαίνεται ότι το Τριφύλλι δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν ενδιαφέρεται γενικά για περαιτέρω ενίσχυση, καθώς ο Ισραηλινός είναι πολύ πιθανόν να ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν ακόμα παίκτη.

Θυμίζουμε ότι ο Μπρέι ήρθε σήμερα το πρωί στην Αθήνα και πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει μέχρι να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα, καθότι εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού δεν υπάρχουν προπονήσεις αυτές τις μέρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…