Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χατζόπουλος: “Τα χρέη έχουν μειωθεί σημαντικά, θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ”

Χατζόπουλος: “Τα χρέη έχουν μειωθεί σημαντικά, θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ”

Η συμμετοχή των φίλων του ΠΑΟΚ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας είναι καθοριστικής σημασίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θανάσης Χατζόπουλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News, τονίζοντας παράλληλα ότι τα χρέη της ομάδας έχουν μειωθεί σημαντικά. Ο βασικός χρηματοδότης του μπασκετικού ΠΑΟΚ εκτός των άλλων έθεσε τον στόχο της σεζόν που είναι η είσοδος στα πλέι οφ της Basket League, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι η ομάδα θα τα καταφέρει.

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης του: 

Για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Έχει μειωθεί σημαντικά το κομμάτι της οφειλής προς τους παίκτες και από τα 971.000 ευρώ που χρωστούσαμε, πλέον έχουμε πέσει κάτω από τα 400.000 ευρώ. Ευελπιστούμε να πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όχι μόνο για να τους εξοφλήσουμε, αλλά και για να καλύψουμε ότι άλλο μπορούμε».

Για το για ποιον λόγο είναι μονόδρομος η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Διότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μία λαϊκή βάση ιδιοκτητών. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει κοινωνός των προβλημάτων του και, στο μέτρο που μπορεί να προσφέρει πολύτιμη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει».

Για το αν λείπει, ένας αντίστοιχος Σαββίδης από την ομάδα μπάσκετ: «Σίγουρα λείπει και κάθε ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο αφεντικό, τον άνθρωπο που θα μπορεί να της εξασφαλίζει ηρεμία και προοπτική για το αύριο. Κακά τα ψέματα, χωρίς ιδιοκτήτη, δύσκολα μια ομάδα μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα».

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης συνδράμει ακόμη την ομάδα: «Μέχρι και πέρσι μας είχε βοηθήσει πολύ, φέτος έχει ανακοινώσει ότι θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα θέλαμε ιδανικά να φτάσουμε τα 500.000 ευρώ, ώστε, με τη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, το ποσό να ανέβει στο 1 εκατ. Ευρώ».

Για τους φετινούς στόχους: «Φέτος η ομάδα χτίστηκε στη λογική να μπορέσουμε να κάνουμε εξυγίανση, μειώνοντας τα παλαιά χρέη και να δημιουργήσουμε παράλληλα κάτι όσο το δυνατόν πιο στέρεο και αποτελεσματικό γίνεται. Θέλουμε να μετάσχουμε στα πλέι οφ και πιστεύω θα το πετύχουμε».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για την Κ.Α.Ε: «Όχι και μπορώ να το καταλάβω αυτό, αφού για να επενδύσει κάποιος θα θέλει να παραλάβει μία ομάδα νοικοκυρεμένη και όχι με υπέρογκες οφειλές. Φιλοδοξώ σε 2-3 χρόνια από σήμερα, τα χρέη να έχουν σχεδόν μηδενιστεί και το προϊόν μας να είναι και πάλι ελκυστικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μεμνούν για ΠΑΟΚ: «Κερδίσαμε μια καλή, έμπειρη και έξυπνη ομάδα»

Χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας του στους “16”ήταν ο Εκρέμ Μεμνούν. Στι…