Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χατζόπουλος: Εξέφρασε τα παράπονα για τη διαιτησία στα ματς του ΠΑΟΚ

Χατζόπουλος: Εξέφρασε τα παράπονα για τη διαιτησία στα ματς του ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλά και τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Metropolis 95.5»: «

Είναι η μεγαλύτερη χαρά μέχρι την επόμενη και ελπίζουμε αύριο να καταφέρουμε να κάνουμε. Διορθώθηκε η άμυνα που παίζουμε και τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν και δεν παρατάνε τα παιχνίδια και προσπαθούν πραγματικά πολύ. Έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις από τη διαιτησία που ως επί το πλείστoν αφορά τη διαιτησία αλλά τα παιδιά σκυλιάζουν και βγάζουν τον χαρακτήρα που θέλουμε να βλέπουμε. Με τον προπονητή έχουμε καταφέρει να βρούμε λύσεις και να διορθωθεί η άμυνα και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει όταν  υπάρχουν διαιτητικά λάθη να απομακρύνεται ο υπεύθυνος και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξει η στέγη της διαιτησίας. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να νικά 8 αντιπάλους και όχι 5».

Για την εικόνα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου: «Ανεβαίνουμε κάθε ημέρα στις μετοχές και έχουμε ξεπεράσει τις 240.000 ευρώ και πολλοί μου λένε πως μετρήθηκαν αλλά περιμένουν να μετρηθούν ξανά όταν θα πληρωθούν από τη δουλειά τους. Εμείς προσπαθούμε να ξεχρεώσουμε όλους όσους χρωστάει η ομάδα. Θέλει υπομονή όταν λες ότι κάνω εξυγίανση και για αυτό η αύξηση έχει να κάνει με παλιά χρέη δεν αφορούν υποθέσεις που τρέχουν τώρα για το ρόστερ και για αυτό υπάρχει ως στόχος οι 500.000. Όλοι θέλουν τα χρήματα τους και εμείς θέλουμε να το σβήσουμε καθώς υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που τρέχουν και σε αυτό βοηθάει ο διπλασιασμός από την οικογένεια Σαββίδη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…