Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Χαρδαλιάς για Αθλητισμό: «Κάντε υπομονή»

Χαρδαλιάς για Αθλητισμό: «Κάντε υπομονή»

Για μια ακόμα φορά ο ελληνικός αθλητισμός μπαίνει στον… πάγο. Όπως έγινε γνωστό κατά την ενημέρωση της Παρασκευής (5/2) από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, λόγω της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας, δεν εξετάστηκε από την επιτροπή των λοιμοξιολόγων το αίτημα των αθλητικών ομοσπονδικών για την επανέναρξη περαιτέρω αθλητικών δραστηριοτήτων.

Χαρακτηριστικά όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ζήτησε από όλους να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή, ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση κατανοεί και συμερίζεται τον προβληματισμό αλλά και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια και λόγω της διεξοδικής συζήτησης που έγινε για την κάθε περιοχή, στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα ούτε και αιτήματα διαφόρων υπουργείων όπως και αυτά του υφυπουργείου Αθλητισμού που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών, και όχι μόνο, δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως, υπομονή, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Διακοπές ρεύματος αύριο Πέμπτη: Πού και πότε θα κοπεί η ηλεκτροδότηση

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 30 Ιουνίου, σε αρκετές περιοχές της Ατ…